Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (4.33 secunde)
Dupa cum v-am obisnuit, continuam sirul de dezvaluiri despre SC Cobra Security SRL, apartinand grupului de firme UTI, cea care a contractat serviciul de paza si preventie din port printr-un contract semnat cu CN APMC, prin metode dubioase, semnalate de cotidianul "Replicaā€¯ in numerele anterioare.
Pedeapsa cu inchisoarea, amenzi penale usturatoare, acestea vor fi tratamentele de care se vor bucura firmele care vor fi descoperite, de catre organele de control financiar, ca au prejudiciat bugetul statului.
Licitatia pentru vanzarea CET Targu Jiu a fost amanata de trei ori, intrucat nici o societate nu s-a aratat interesata sa achizitioneze unitatea care nu a functionat niciodata. ... Acesta nu a functionat niciodata, iar in anul 1989 lucrarile de realizare a centralei termice erau gata in proportie de 80%.
Hidroelectrica, cel mai ieftin producator de electricitate din Romania, va inghiti societatea Termoelectrica, in cazul in care autoritatea pentru concurenta va aproba stergerea datoriilor acesteia, cifrate la 1,2 miliarde de euro.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
Firmele fantoma continua sa-si faca de cap in Constanta, in ciuda eforturilor depuse de Garda Financiara.
Garda Financiara Constanta, a doua din tara ca rezultate dupa divizia Bucuresti, trece printr-o perioada de reorganizare si primenire.
Politistii de frontiera constanteni si comisarii Garzii Financiare Constanta au confiscat la sfarsitul lunii trecute peste 400 tone de cereale si 30 tone de fier, descoperite in cadrul unor actiuni de verificare a legalitatii unor transporturi de marfuri in regim intracomunitar din Bulgaria spre Romania.
Trei indivizi, cercetati deja de DNA si politisti pentru evaziune fiscala, nu au avut nici un fel de scrupul in a mai trage un tun de cateva zeci de miliarde de lei vechi, prin intermediul acelorasi firme fantoma pe care le-au folosit si in trecut.
"In conditiile manifestarilor cauzate de recesiunea financiara globala, traficul pe canalele navigabile a suportat modificari, reusindu-se totusi, ca la finele primului trimestru sa se realizeze o depasire cu 5,63% fata de programul aprobat pe 2009 si cu 1,32% fata de aceeasi perioada a anului 2008", afirmat Zeicu.
Traficul total general inregistrat in primele patru luni ale anului 2009 in porturile Constanta, Midia si Mangalia a fost de 13.
Munitia adusa de Romagro Cereal pentru dezmembrare la Uzina Mecanica Babeni provine din Taiwan si nu a fost inca distrusa in totalitate, cele circa 600 de tone de proiectile care au apucat sa fie procesate fiind returnate ca deseuri, a declarat directorul Ion Marculescu.
Societatea InterAgro SA, controlata de omul de afaceri Ioan Niculae, a anuntat printr-un comunicat ca a inaintat producatorului de titei si gaze OMV Petrom o oferta pentru a prelua combinatul chimic Doljchim, in prezent inchis, si ca a solicitat ajutorul Ministerului Economiei in acest sens.
Viorel Ilisoi, "solidar cu muncitorii de la Mechel" (Autor: ... E se afla printre jurnalistii care nu si-au mai luat salariile la trustul lui Voiculescu de aproape un trimestru!
Pamantul manos, intinsele zone de campie cu cernoziom, solul cel mai fertil, apele care traverseaza ca un desen de linii ale vietii in palma intregul teritoriu, ingaduind alimentarea culturilor cu apa si-n vreme de seceta, fac meritat renumele. ... Stearsa a fost dragostea de pamant agricol a romanilor.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
Ti s-a intamplat vreodata sa te simti coplesita gandindu-te la multimea de haine pe care trebuie sa le calci? Inseamna ca ai nevoie de un device nou, care sa-ti usureze misiunea.
Perioada de desfasurare: ... Conform teoriei clasice cunoscute, un razboi poate fi considerat drept numai daca face bine unui numar mare de oameni, daca este declansat de o cauza dreapta, daca este purtat corect si daca este sustinut de o autoritate legitima.
In cadrul targului mestesugarilor de la MTR, care a avut loc recent, am gasit un stand deosebit, al Taberei Danais Capidava . Intr-un cadru de legenda, langa o cetate in care s-a scris istorie, la Capidava, poti sa traiesti ca un adevarat dac!
La standul Exotique din cadrul targului traditional si al mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, iubitorii de arta au putut achizitiona obiecte deosebite, precum:
google-analytics.com